Site icon Vgolos.INFO

Сучасний мінімалізм в інтер’єрі

У сучасному інтер’єрі дуже популярно використовувати мінімалістський стиль, адже крім комфорту і затишку в ньому дуже гармонійно виглядають яскраві деталі, які забезпечують оригінальний і естетичний вигляд житлового приміщення. Вкрай рідко використовується чистий мінімалізм в інтер’єрі, і навіть для офісного приміщення, де зазвичай вітається стримана атмосфера за допомогою меблів та виробів виключно зі сталі, хрому, бетону або дерева в білих, сірих і чорних тонах. Адже навіть в робочій обстановці таке оточення швидко пригнічує, а настрій і якість роботи йдуть на спад.

Сучасний мінімалізм поєднує в собі стриманий тони з яскравими акцентами, що не дозволяє інтер’єру ставати нудним і набридати. У такому інтер’єрі також часто об’єднують м’яку текстуру і холодні поверхні. Така всесвітня тенденція зі створення затишного і багатофункціонального інтер’єру припала до смаку багатьом клієнтам нашого інтернет магазину Furniset.

Щоб створити сучасний інтер’єр у стилі мінімалізму вам знадобиться в однаковій кількості приділити увагу двом складовим цього міксу – яскравим деталям і, безпосередньо, класичного мінімалізму. Адже від того, на скільки гармонійно виглядатимуть ці елементи залежить загальний настрій приміщення і створення в ньому виграшних акцентів.

Рекомендуємо задіяти по мінімуму кількості меблів і звільнити простір від зайвих деталей. Якщо ви вирішили оформити свою спальню в стилі мінімалізму, тоді основний акцент варто зробити на ліжко, а якщо ж це вітальня, то основною зоною уваги повинна бути м’яка частина для релаксу, тобто диван і стільці. Ці меблі повинні вигідно виділятися і привертати увагу. Правильне використання такого прийому – ключ до розуміння і стильному оформленню квартири в цьому стилі.

Другим важливим елементом для створення інтер’єру в стилі сучасного мінімалізму є структура і її різновиди ідей. Чим більше контрастних матеріалів ви будете використовувати, тим краще. Наприклад, можете задіяти кілька типів структур для поверхонь меблів, стін, підлоги та інших елементів декору – необроблене дерево, м’який і гладкий текстиль, хутряні деталі, плетені циновки та інші текстури. Головне, щоб в кожному елементі переслідувалися схожі риси, які б змогли об’єднати всі текстури приміщення в одну єдину ідею. Це можна здійснити за допомогою колірної гами і принтів. У задачі оформлення кімнати або всього житлового приміщення в стилі мінімалізму з елементами лофт, еко, класики, розкоші або яскравих елементів, що допомагають створити затишок не обійтися також і без декоративних деталей, які допоможуть створити сприятливу атмосферу.

Підібрати деталі для стилізації приміщення зараз не складає труднощів, адже Ви можете всього за кілька хвилин вибрати потрібну вам річ, вивчивши асортимент нашого інтернет магазину Furniset. Тут Ви можете знайти все і навіть більше. На сайті можна купити меблеву фурнітуру і зробити ваш будинок не тільки затишним але і стильним! Нам подобається піклуватися про те, щоб Ваше життя завжди була яскравою, а головне комфортної і щасливою.

Exit mobile version