Site icon Vgolos.INFO

Широкий асортимент стінового гіпсокартону для будівництва та ремонту

Стіновий гіпсокартон застосовується в будівництві та ремонті приватних, промислових, комерційних і адміністративних будівель. Прийнятна ціна, великий вибір, відмінні характеристики сприяють популярності матеріалу. Завдяки стандартним розмірам легко визначити потрібну кількість листів для конкретного приміщення. Легкий монтаж і зручне транспортування – ще одні переваги плит.

Магазин «Будінмаг» пропонує гіпсокартон стіновий від надійних постачальників. В асортименті пропонуються вогнетривкі, вологостійкі та стандартні плити. Ними можна оздоблювати стіни ванної кімнати, кухні, спальні, офісу тощо.

Властивості стінового гіпсокартону

Будівельний матеріал цінується користувачами через ряд переваг:

Гіпсокартон виготовляється за українським стандартом ГОСТ 6266-97 і німецьким сертифікатом DIN 18 180. Стандартні розміри листа становлять 2000х1200х12,5 мм.

Застосування гіпсокартонних плит

Листи найбільш популярні у ремонті приміщень старого фонду. За їх допомогою вирівнюють стіни, готують поверхні до подальшого обклеювання шпалерами, фарбування, оздоблення. Гіпсокартон володіє великим дизайнерським потенціалом: з матеріалу виготовляють фігурні об’єкти на кшталт арок, колон, стель, декоративних полиць тощо. Завдяки гнучкості лист набуває потрібної форми і дозволяє втілювати в життя будь-який задум.

Широкий асортимент і зручне замовлення

Від якості матеріалу залежить швидкість ремонту й будівництва та задовільний результат. Інтернет-магазин «Будінмаг» пропонує стіновий гіпсокартон українських виробників Knauf та Rigips. У представленої продукції є кілька різновидів – вогнетривкий, стандартний та вологостійкий матеріал.

У каталозі на сайті можна вибрати потрібний розмір. «Будінмаг» організовує швидке безкоштовне доставлення товару всіма регіонами України. Для оформлення замовлення варто зателефонувати менеджеру чи скористатися кошиком на сайті. Пропонуються оптові й роздрібні ціни залежно від величини партії, яку придбає покупець.

Exit mobile version