Site icon Vgolos.INFO

Шлюбний договір від компанії «Флагман» допоможе подружжю захистити шлюбні відносини

Сьогодні багато подружжів укладають шлюбний договір. Для сьогодення це дуже актуальна тема. За допомогою цього договору кожен з подружжя детально обговорює усі майнові питання для того, щоб не виникло якісь непорозумінь у майбутньому.

Але є люди, які дуже скептично відносяться до шлюбного договору і вважають його зовсім не потрібним. Давайте спочатку розберемося, що ж собою являє шлюбний договір і кому він потрібен.

Сучасний шлюбний договір представляє собою домовленість між чоловіком і дружиною за допомогою якої регулюється їхні майнові відносини у шлюбі, а також обов’язки та права як батька та мати.

Такий договір можуть укладати лише чоловік та жінка, які вже перебувають у шлюбі, або тільки подали заяву до ЗАГСу.

За допомогою такого договору кожна із сторін страхує свої ризики від злих намірів з боку одного із подружжя. Такий договір допомагає зберегти майно, яке було придбане під час шлюбу. Також він допомагає врегулювати випадки, коли один із подружжя до розірвання шлюбу брав кредит або позику. За сімейним кодексом при при розлученні шлюбу кредит або позика стає солідарним обох сторін. Але саме шлюбний договір може зробити так, що кредит або борг не буде поширюватися на іншого члена сім’ї. Також шлюбним договором може бути регулюванне питання грошових аліментів на дітей та умови їх виплати. При цьому в шлюбному договорі неможливо прописати проживання дітей та участь батьків у їх вихованні.

В країнах Європи практика укладення шлюбного договору вже існує багато років, але в нашій країні він тільки набуває популярності. За допомогою цього договору подружжя можуть обговорити та вирішити всі питання розподілу майна під час розлучення. Він допомагає уникнути в подальшому звернення до суду.

Пропонуємо звернути увагу на юридичну компанію «Флагман» та захистити свої шлюбні відносини уклавши шлюбний договір

Наша компанія lawflagman вже багато років допомога як фізичним та юридичним особам надаючи якісні юридичні послуги. Усі наші працівники є достатньо кваліфікованими юристами, які вже не один рік працюють у даній сфері.

Виділимо кілька переваг співпраці з нашою компанією:

Exit mobile version