Site icon Vgolos.INFO

Школа латиноамериканських танців Lago Family

Школа латиноамериканських танців Lago Family https://lagofamily.com.ua/ була створена в 2010 році як школа, в якій всі бажаючі, незалежно від віку, статі та рівня підготовки, можуть вивчати різні танцювальні напрямки. Школа швидко стала однією з найпопулярніших шкіл латиноамериканських танців у Києві.

Чому школа Lago Family популярна?

Школа Lago Family популярна завдяки наступним факторам:

Основні напрямки, що викладаються в школі

Основними напрямками, що викладаються в школі, є:

Відмінності соціальних латиноамериканських танців від бальних і спортивних

Соціальні латиноамериканські танці – це танці, які танцюють на вечірках, в клубах та інших громадських місцях. Вони не мають строгих правил і вимог, як бальні або спортивні танці. У соціальних латиноамериканських танцях можна танцювати з будь-яким партнером, незалежно від його рівня підготовки.

Бальні латиноамериканські танці – це танці, які танцюють на змаганнях. Вони мають строгий регламент і вимоги, які необхідно дотримуватися. У бальних латиноамериканських танцях танцюють тільки в парі, партнери повинні бути приблизно одного рівня підготовки.

Спортивні латиноамериканські танці – це танці, які танцюють на змаганнях. Вони мають ще більш строгий регламент і вимоги, ніж бальні латиноамериканські танці. У спортивних латиноамериканських танцях партнери повинні бути одного росту і комплекції.

Користь від занять латиноамериканськими танцями

Заняття латиноамериканськими танцями приносять багато користі, включаючи:

Exit mobile version