Site icon Vgolos.INFO

Пінополістирол – вибір будівельників для зручної роботи

Зазвичай матеріал використовуються як частина системи зовнішньої ізоляції стін. Листи встановлюються на зовнішній стороні будівлі, а поверх пінопласту наноситься декілька шарів синтетичних штукатурок. Це забезпечує довговічність, міцність. Завдяки тому, що матеріал легкий і піддається обробці, роботи виконуються максимально швидко. Тому професійні будівельники та люди, які роблять локальний ремонт вдома, вбирають пінополістирол в інтернет-магазині «Будінмаг».

Термоізоляція – не єдиний приклад використання матеріалу. Фізичні та хімічні якості пінопласту роблять його універсальним матеріалом. Він легко формується, довговічний, міцний, миттєво з’єднується з фарбою.

Пінопласт – більше, ніж захист

Це легкий універсальний матеріал, який підходить для різноманітних застосувань. Часто використовується як швидке й економічне рішення в таких будівельних проєктах, як будівництво, ремонт перекриттів. Завдяки своїй унікальній структурі, що запобігає накопиченню вологи та зменшує тепловтрати, використовується як ізоляційний матеріал у будівництві. Будівельники рекомендують використовувати його для таких цілей:

  1. Утеплення зовнішніх і внутрішніх стін будівель. Він встановлюється між стінами чи на їхній поверхні та забезпечує теплоізоляцію, що допомагає знизити витрати на опалення, кондиціонування повітря.
  2. Фасадних робіт для створення ідеально рівного покриття, готового для нанесення штукатурки, інших сумішей.
  3. Захисту стін від вологи та перепадів температури для продовження терміну служби фасаду будівлі.
  4. Термоізоляції підлоги. Він укладається між перекриттями чи під ними, аби знизити тепловтрати через підлогу для більш комфортних умов проживання чи роботи.
  5. Ізоляції покрівлі для захисту від холоду та вологи. Встановлюється під покрівельними матеріалами та запобігає утворенню конденсату, промерзанню покрівлі в зимовий період.

Пінопласт може бути застосований і для внутрішнього оздоблення будівель, для утеплення перегородок, облицювання стін, створення звукоізоляційних шарів між приміщеннями.

Фізичні властивості

Матеріал має унікальні фізичні властивості, які роблять його незамінним у різних сферах будівництва. Він не утримує вологу, внаслідок чого не утворюється пліснява. Легка вага полегшує транспортування та монтаж, легко формується. Дослідження його характеристик і переваг дало змогу знайти ефективний і недорогий матеріал, що завжди є привабливим для фахівців.

Exit mobile version