Site icon Vgolos.INFO

Підлеглий Авакова, фігурант чисельних антикорупційних розслідувань Шевцов назвав депутата яка просила розслідувати його діяльність “тупой овцой, обезьяной, бродячей живностью и умственно отсталим чучелом”

Авакова просять розібратися зі слідчим Шевцовим: нардеп Устінова зібрала 50 підписів

До міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звернулася з депутатським запитом нардеп від Голосу Олександра Устінова.

Вона зібрала під зверненням, датованим 5 березня, підписи 50 народних обранців, і просить главу МВС забезпечити об’єктивне, повне та неупереджене розслідування можливого вчинення протиправних дій заступником керівника Головного слідчого управління Нацполіції Євгеном Шевцовим.

Підставою стало журналістське розслідування Дениса Бігуса від 2 березня, фігурантами якого стали Шевцов та його дружина-мільйонерка. Зокрема, у ньому йдеться про те, яким чином нежитлове приміщення у центрі Києва площею майже 600 кв. м перейшло у власність родини слідчого.

Устінова також показала, як Шевцов у соцмережі відреагував на депутатський запит – це просто потік словесних образ. Пост поліцейський видалив, але нардеп встигла зробити скріни.

– У мене лише одне питання до Арсена Авакова – ви вважаєте, що така людина може носити звання офіцера та працювати в Національній поліції ще й на керівній посаді? – звернулася вона до глави МВС.

fakty.com.ua

Від редакції Vgolos.info

Нагадаємо, що саме Шевцов та його дружина Альона Дегрик є ініціаторами блокування інтернет-ЗМІ на яких були розміщені матеріали розслідувань їх діяльності в тому числі і нашого сайту Vgolos.info.

Про це в матеріалі: Не дочекавшись законів про медіа та цензуру, корумповані поліція і судді заблокували наш сайт Vgolos.info та інші ЗМІ.

В статті ми наводимо кілька матеріалів де журналісти розбираються з причиною блокування та її замовниками. Виявилося, що дана схема була вже випробувана раніше на блогерській платформі Enigma.ua і ряді інших ЗМІ. Зараз власники сайтів безуспішно намагаються пробити корумпований Печерський та апеляційний суди. Размом з власниками справу оскаржують і мобільні оператори. По нашім данним представники ЗМІ вже подали іски до Європейського суду з прав людини.

Exit mobile version