Site icon Vgolos.INFO

Онлайн бізнес-марафон «Україна-Іспанія»

16-19 листопада 2020 року Посольство України в Іспанії організовує онлайн бізнес-марафон «Україна-Іспанія», який включатиме:

16  листопада  2020 року об 10:00 (об 11:00 за київським часом) відбудеться онлайн бізнес-конференція «ПЕРСПЕКТИВИ СПІВРОБІТНИЦТВА В АГРАРНІЙ СФЕРІ: УКРАЇНА-ІСПАНІЯ», організована Посольством України в Іспанії за підтримки Торгово-промислової палати України.

Представники українських та іспанських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва Торгово-промислових палат обох країн та ділових кіл України та Іспанії проаналізують сучасний стан та визначать пріоритетні напрями розширення українсько-іспанського економічного співробітництва в аграрному секторі.

Для українських експортерів в рамках конференції буде забезпечено проведення В2В переговорів з іспанськими потенційними партнерами.

Пряме включення з Посольства, під час якого посол України в Іспанії Сергій Погорельцев звернеться з вітальною промовою, об 09:45 (об 10:45 за київським часом).

https://spain.mfa.gov.ua/news/16-19-listopada-2020-r-posolstvo-ukrayini-v-ispaniyi-organizovuye-onlajn-biznes-marafon-ukrayina-ispaniya

https://bit.ly/3kAFjb2.

Exit mobile version