Site icon Vgolos.INFO

Лазерна епіляція

Сьогодні, серед безлічі методів з видалення волосся на шкірі, великий попит є на епіляцію лазером. Це безболісна та ефективна процедура, яка підходить у рівній мірі жінкам й чоловікам. Далі розглянемо, що охоплює лазерна епіляція в Києві у салоні Sugar Bar, та які переваги такого видалення зайвого волосся.

Актуальність запису на лазерну епіляцію

Процедура має великий попит, тому що доказала свою високу ефективність. Промені лазера діють лише на корені волосся, зменшуючи його здатність знову рости. Лазер ніяк не впливає на шкіру, тому вказаний вид епіляції вважається абсолютно безболісним.

У процесі процедури клієнт може відчувати лише невеликий рівень нагріву шкіри у конкретній ділянці тіла. Крім цього, видалення зайвого волосся за допомогою лазерних променів має наступні переваги:

Кому підійде процедура

Вказаний вид епіляції буде оптимальним рішенням для всіх, у кого волосся на конкретній ділянці середньої темності, або просто світле. Лазерна епіляція, на жаль, демонструє слабкий результат при видаленні сивого, червоного і блондинистого волосся. Крім цього, процедура буде неефективною для клієнтів зі світлою шкірою.

Процес проведення

Виконується епіляція лазером у наступному порядку:

  1. Перш за все проводиться консультація з косметологом, визначається тип шкіри клієнта та колір його волосся. Далі зазначається план лікування та підраховується необхідна кількість сеансів.
  2. Як вищезазначені деталі узгоджені, на необхідній для клієнта ділянці тіла волосся необхідно поголити, щоб рівень волосків досягав не більше 5-7 мм.
  3. На першому сеансі проводиться безпосередньо епіляція. Лазер направляється на шкіру, де потрібно вилучити волосся. Світлова енергія поглинається волосками, знищуючи фолікули їх росту зсередини.
  4. Після проведення процедури, на оброблену ділянку тіла наносять тонізуючу та протизапальну косметику. Це можуть бути креми, гелі, лосьйони.

Ми рекомендуємо записуватися на лазерну епіляцію лише до косметологів, які мають ліцензію на проведення вказаної процедури.  Адже вона вимагає досить великого рівня професійності у роботі.

Оптимальним рішенням буде записатися до косметологів центру краси SUGAR BAR у Києві!

Exit mobile version