Site icon Vgolos.INFO

Красовицький Олександр Олександрович – потрапив до топ юристів Києва та області

ЗМІ: Красовицький Олександр Олександрович – потрапив до топ юристів Києва та області

За версією Good news – Красовицького Олександра Олександровича визнано одним із кращих юристів Києва та області за 2023 рік. Комісією брався коефіцієнт кількості виграних справ за рік відповідно до інформації розміщеної на сайтах: Судової влади України та Єдиному державному реєстрі судових рішень, інформацію досліджено серед 4678 справ адвокатів та 5786 фахівців у галузі права.

Комісією встановлено понад 50 переможних судових рішень за 2023 рік, які супроводжував у якості захисника та представника Красовицький Олександр у справах про адміністративні правопорушення.  Таким чином Олександр потрапив до топ юристів Києва та області.

Щодо інших учасників, вітаємо переможців: Радкевича Сергія Олександровича та Лазоренка Юрія Олександровича, вказані адвокати отримали  36 та 42 переможних рішення за 2023 рік.

Поспілкувавшись із топовими юристами регіону, журналістам вдалося дізнатися:

Зокрема Радкевич Сергій, утримався від коментарів наголосивши, що його результати – це наслідок набутого досвіду в органах прокуратури за тривалий час служби на крівних посадах.

Лвзоренко Юрій  повідомив, що з 2010 року – призначений на посаду помічника-консультанта народного депутата Олійника В.С.
на адний час адвокат а за сувмісництвом директор Нововлинського ліцею-інтернату більш детально про біографію за посиланням, саме цей досвід допомає отримувати перемоги у судових процесах.

https://www.volynnews.com/dossiers/lazarenko-yuriy-oleksandrovych/

Красовицький Олександр, відмітив, що зарікатися не буде, однак бажає плідно працювати в наступному 2024 році з метою впровадження Європейських стандартів якості захисту у правозахисній системі України. При цьому не забуваючи, методи, форми та традиції набутого досвіду попередніх поколінь правозахисників.

Це як два крила, які дають змогу культивувати вірний вибір тактики та стратегії правил вибору поведінки під конкретну судову справу, яку необхідно оснащувати та розцвічувати, пишністю та звучністю слів, які я як правозахисник щодня кладу на вівтар перемоги. Краща реклама – це виграна справа. А поки, що на рубіконі табір вимушений іти в небо, (що означало треба іти працювати).

Good news дякує юристам за надані коментарі та бажає нових перемог на їх поприщі. Зустрінемось у наступному році під час підсумків.

Автор:                                                                                                                                                             Конрад Гоффард

Exit mobile version