Site icon Vgolos.INFO

Ефектні та ефективні камінні топки Кratki польського виробництва

Сучасний дизайн відбився практично на кожній деталі інтер’єру, в тому числі на меблях, текстилі, світлі, іншому устаткуванні, завдяки якому наші оселі стають більш комфортними та затишними. Не уникли прогресивних трансформацій і каміни: вони стали більш практичними, зручними в експлуатації і отримали ексклюзивні інноваційні форми. До найбільш популярних моделей камінних топок належить продукція відомого польського бренду Кratki, що спеціалізується на розробці і виготовленні якісних, естетичних, практичних пічок-камінів і аксесуарів до них.

Кratki: асортимент продукції

Моделі камінів, які мають специфічні конструктивні особливості, що забезпечують ККД до 90% – відмінний варіант для оформлення інтер’єру і обігріву приміщень різного призначення. Як інновацію можна відзначити специфічну форму димових каналів і наявність додаткових теплообмінників. Каміни Кratki складаються з:

Каміни Кratki виготовляються з чавуну і сталі з порошковим покриттям. Важкі чавунні пристрої стійкі до корозійних процесів, витримують екстремальні температури, добре прогріваються і довго холонуть. Каміни зі сталі мають набагато меншу вагу, швидко розігріваються і відразу ж віддають тепло в навколишній простір. Мінус таких конструкцій в вигоранні ділянок металу, але цей недолік нівелюється за рахунок шамотної обробки області топки. Скляні дверцята не тільки герметизують камеру згоряння, а й дозволяють безпечно насолоджуватися видом вогню з каміна.

Топки камінів виготовляються в класичному і широкому форматі, можуть бути вбудованими, настінними, кутовими, стояти окремо, посередині, щоб вогонь з топки було видно з будь-якого куточка кімнати. Дверцята розташовуються в центрі топки або відкривають для огляду весь кут каміна. Система обігріву більшості пристроїв забезпечує процес рекуперації, підвищуючи ефективність процесу обігріву. Моделі топок мають різні діаметри димаря від 150 до 220 мм. Розміри камер згоряння дозволяють завантажувати поліна довжиною 30-50 см.

Водяний або повітряний контур покращують акумуляцію і віддачу тепла від палива. Додаткові можливості Кratki:

Оздоблення кахлями робить зовнішній вигляд сучасних камінів наближеним до класичного варіанту, що важливо при певному стилі існуючого дизайну приміщення. Тепло таких камінів зберігається надовго, навіть після прогорання палива.

Переваги камінів Кratki

До факторів, які йдуть плюсом в залік камінам польського виробника, можна віднести:

Топки Кratki мають міжнародні сертифікати якості, виробник надає на свою продукцію гарантію, що в поєднанні з доступною вартістю дає фору камінам, зробленим під цим брендом.

Exit mobile version